Výchovné koncerty SZSU Ozvena

vložené 11. 03. 2024 o 10:26

V piatok 8.3.2024 sme v kultúrnom dome v našej obci mali možnosť zažiť výchovný koncert Speváckeho zboru slovenských učiteliek Ozvena so sídlom v Trenčianskych Tepliciach.

Pani učiteľky z celého Slovenska sa raz do mesiaca stretávajú vždy v inom meste/obci na Slovensku a v piatok dopoludnia koncertujú pre školopovinné deti, ktoré prevedú netradičnou hodinou hudobnej výchovy. Následne buď pokračujú v koncertovaní večerným koncertom alebo sa sústredia na nácvik skladieb až do nedeľného obeda.

V SZSU Ozvena už 14. rok pôsobí aj naša pani zástupkyňa Mgr. Anna Dohnanová, a tak po istom čase pozvala svoje spievajúce kolegyne na zborové vystúpenie pre žiakov našej základnej školy.

O 10:00 začal koncert pre žiakov I. stupňa. Jeho súčasťou bola aj výzva pre našich šikovných spevákov, aby ukázali, ako sa spieva v Hornej Súči. Svadobnou piesňou sa nám predviedli sestry Jasmínka, Alžbetka a Anabelka Gazdíkové.

Druhostupniarom začala netradičná hodina HUV o 11:00 a svojím spevom obohatila program naša deviatačka, skúsená speváčka, Ema Juricová.

Keďže hudba povznáša ducha, veríme, že všetci odchádzali z koncertu nabití energiou a dobrou náladou.

Poďakovanie za zorganizovanie týchto koncertov patrí aj vedeniu našej obce. Najmä pani podstarostke Mgr. Soni Čičákovej, ktorá sa o vzácnu návštevu – spievajúce pani učiteľky – srdečne postarala.

Ozvene ďakujeme za krásny umelecký zážitok a budeme sa tešiť na ďalšie stretnutie!

Letné prázdniny 2024
o 55 dní 1 hodina
začínajú sa 28. júna

Učitelské maily

horna súča zelená škola

zelená škola

Copyright © ZŠ s MŠ Michala Rešetku Horná Súča 2012-2024 | Všetky práva vyhradené.

Tvorba web stránok - Ján Ďuriga