Vystúpenie detí z ŠKD pre seniorov

vložené 15. 02. 2024 o 19:10

V pondelok 12. februára 2024 sa dievčatá a chlapci zo všetkých 3 ŠKD na našej škole predstavili v kultúrnom programe pri príležitosti Výročnej členskej schôdze dôchodcov v obci Horná Súča. Program sa uskutočnil v kultúrnom dome.

Žiaci z ŠKD I. seniorom zaspievali, zahrali scénku o dedkovi a babke, ktorí spolu sadili repku, zatancovali a Amélka Švajdová spolu so Šimonkom Mikušincom sa predstavili v scénke, v ktorej všetkým starým rodičom zablahoželali a poďakovali za ich lásku, starostlivosť a všetky pekné spoločné, neopakovateľné chvíle.

Deti z ŠKD II. si pripravili pre starkých menší filmový kvíz, ktorý pozostával z 5 filmových scén. Jednotlivé scénky deti zvládli na jednotku, dokonca boli také presvedčivé, že diváci hneď všetky uhádli.

Pásmom básní o starých rodičoch a piesňou pre babičku a dedka o tom, že sú pre nás všetkým, potešili prítomných seniorov žiaci z ŠKD III.

V programe vystúpila aj flautistka Anetta Mráziková, ktorá sa predstavila piesňou Sedemdesiat sukien mala.

Všetci vystupujúci odchádzali z kultúrneho vystúpenia s dobrým pocitom, že svojou, ako sa hovorí – „troškou do mlyna“ - prispeli k príjemným chvíľam, ktoré ich babky a dedkovia  spoločne prežili v toto pekné februárové fašiangové odpoludnie v kultúrnom dome.

Vychovávateľky ŠKD

Letné prázdniny 2024
o 53 dní 4 hodiny
začínajú sa 28. júna

Učitelské maily

horna súča zelená škola

zelená škola

Copyright © ZŠ s MŠ Michala Rešetku Horná Súča 2012-2024 | Všetky práva vyhradené.

Tvorba web stránok - Ján Ďuriga