Divadelné predstavenie Škaredé káčatko

vložené 12. 05. 2022 o 14:31

To bolo radosti - po dlhej dobe sme mali v našej škole divadielko. Kto by nepoznal svetoznámeho rozprávkara Hansa Christiana Andersena a jeho nádherné rozprávky. Profesionálni umelci z divadielka Oskar prišli s rozprávkou Škaredé káčatko.

Herci pútavým spôsobom vtiahli našich divákov do príbehu, ktorý sa odohrával na farme medzi zvieratkami. V predstavení sa deti stretli s mnohými zvieracími postavami – kačicou, húskou, kravičkou, kohútikom..., ktoré zobrazujú rozmanité ľudské vlastnosti a povahy. Prostredníctvom veršovaných dialógov a veselých pesničiek ukázali detskému divákovi hru, ktorá súčasným jazykom poukáže na spoločenské rozdiely a primeraným spôsobom predstaví mladému divákovi problematiku rasizmu. Zaujímavou scénou, krásnymi kostýmami, hudbou sa podarilo preniesť deti do rozprávkového sveta, v ktorom však možno spoznajú samé seba.

Počas predstavenia bolo počuť smiech, radosť a dobrú náladu sme si odniesli do tried. Takýchto príjemných zážitkov by sme privítali viac a častejšie.

Letné prázdniny 2024
o 62 dní 16 hodín
začínajú sa 28. júna

Učitelské maily

horna súča zelená škola

zelená škola

Copyright © ZŠ s MŠ Michala Rešetku Horná Súča 2012-2024 | Všetky práva vyhradené.

Tvorba web stránok - Ján Ďuriga