Vtipparáda alebo vtipnejší vyhráva

vložené 15. 05. 2023 o 12:11

Hovorí sa, že apríl je veselý mesiac... Veselosť však môžeme zažiť naozaj kedykoľvek. Záleží to len na nás a nie na tom, aká je hodina, deň či mesiac.

V posledný piatkový aprílový deň sme si v našom l. oddelení školského klubu detí pripravili špeciálne - veselé odpoludnie. Prváci, druháci aj tretiaci si pripravili vtipy, ktorými pobavili svojich kamarátov. Našej „Vtipparády“ sa zúčastnili aj deti z 2. oddelenia ŠKD, ktoré boli v súťaži o najlepšieho rozprávača vtipov, porotcami. Svoje papierové body odovzdali tomu, kto bol podľa nich najzábavnejší, najveselší a najvtipnejší rozprávač vtipov. Hodnotili jeho výber, slovné i hlasové predvedenie.

Deti za najrozprávača vtipov ocenili svojho kamaráta, tretiaka Filipa Mikušinca. Odmenu získali aj Filip Bulejko, Matias Habánik, Peter Kramár, Diana Macharová a Šimon Mikušinec.

Prvý ročník súťažnej prehliadky mal síce svojho víťaza, ale pochvalu si zaslúžia aj všetci tí, ktorí si vtipy pripravili, naučili sa ich a pred kamarátmi a divákmi odvážne predviedli svoje rozprávačské majstrovstvo.

Eva Veber, vychovávateľka ŠKD I.

Letné prázdniny 2024
o 65 dní 18 hodín
začínajú sa 28. júna

Učitelské maily

horna súča zelená škola

zelená škola

Copyright © ZŠ s MŠ Michala Rešetku Horná Súča 2012-2024 | Všetky práva vyhradené.

Tvorba web stránok - Ján Ďuriga