Oščadnica – triedny výlet 9.A

vložené 29. 06. 2022 o 20:45

V dňoch 23. - 26.6.2022 sa naša trieda 9.A zúčastnila svojho posledného koncoročného výletu v Oščadnici.

Vo štvrtok sme sa všetci stretli na vlakovej stanici v Trenčíne spolu s pani učiteľkami Balajovou a Mikulcovou a vyrazili sme vlakom do Oščadnice. Cesta bola dlhá a celkom únavná, ale poháňala nás myšlienka na cieľ. Keď sme konečne dorazili na miesto, ubytovali sme sa na chate u Gajdoša a šli sme na obed do penziónu pri Trojičke. Po dobrom obede sme si trocha oddýchli na chate a neskôr sme vyrazili na prechádzku na Kalváriu.

Na ďalší deň sme ráno vyrazili obdivovať krásy Starej Bystrice – konkrétne Slovenský orloj, ktorý bol veľmi krásny a zaujal nás pre to, lebo je to jediný orloj na Slovensku. Poobede sme šli na menšiu turistiku do okolia Oščadnice. Unavení sme sa vrátili späť na chatu a užívali si spoločné chvíle.

Sobota sa niesla v znamení výletu do Veľkej Rače na bobovú dráhu, ku ktorej sme sa vyviezli lanovkou. Síce počasie vyzeralo všelijako, no nakoniec sa umúdrilo a bolo veľmi príjemne. Bobová dráha bola úžasná, všetci sme si to užili. Pri bobovej dráhe bolo menšie ihrisko, na ktorom sme tiež vyskúšali všetky možné preliezačky. Po zábavnom popoludní sme nastúpili na lanovku, zviezla nás na Dedovku, odkiaľ sme šli pešo 5 km späť na chatu. Vyčerpaní, ale plní zážitkov sme dorazili na chutný obed, po ktorom nasledoval zaslúžený oddych. Poriadne sme si užili posledný spoločný večer a ráno sme smutní vycestovali vlakom domov – do Súče...

Ďakujeme pani učiteľkám za výlet, za nezabudnuteľné zážitky, za trpezlivosť, že to s nami zvládli a za skvelé ukončenie nášho deviateho ročníka... :)

Timea Kašlíková a Bibiana Macharová, 9.A

Letné prázdniny 2024
o 68 dní 21 hodín
začínajú sa 28. júna

Učitelské maily

horna súča zelená škola

zelená škola

Copyright © ZŠ s MŠ Michala Rešetku Horná Súča 2012-2024 | Všetky práva vyhradené.

Tvorba web stránok - Ján Ďuriga